Jom kenali mamasyuhada

 

20170325_105720

Assalamualaikum semua, haiii nama saya syuhada n korang boleh panggil syu or syuhada😉😉. Dah semestinya syu fah kawen n ada 2 anak coming soon 3 inshaa Allah doa yang baik2.

Kalau korang nak tau syu nie sid shaklee yang SAH dan yang WAJIB (hahahahhaha xtaulah mana datang wajibnya😂) . kalau korang nak tau syu boleh COD je vitamin yang korang nak disemenyih, Kajang, beranang, kesuma, nilai tp dekat usim je sebab ada adik syu study kat so sekali melawat adik boleh je nak COD dengan korang n kiranya tempat yang utama jugak HUKM tempat keje syu 😅😆😆

Syu nie keje nurse tapi syu minat sangat bisnes alhamdulillah jumpa dengan bisnes shaklee nie, korang jangan lah segan2 share je masalah korang in shaa Allah kita akan bantu mengurangkan selebihnya kita serah kepada Allah.

Syu nie jenis yang simple dan menepati masa, mana korang nak jumpa tu in shaa Allah syu akan smpai dulu sebab syu nie tak suka orang tunggu syu.

Korang nak tau tak apa kelebihan syu nak kenpa korang kene pilih syu

  1. syu nie jenis yang punctual kalau nak jumpa customer sebab bagi syu customer tu nanti akan jadi kawan kita akan datang
  2. Sudah semestinya lah syu SID SHAKLEE YANG SAH BERDAFTAR DENGAN SHAKLEE
  3. Syu akan bantu korang untuk kurangkan masalah yang korang hadapai. Jangan terkejut tau dalam shaklee nie pun kita ada doktor so mesti la kita orang tnye pendapat doktor jugak.
  4. Jujur dan amanah juga penting dalam bisnes nie, sekrang nie perasan tak banyak sangat org menipu teraniya peniaga lain, kesian tau ntah la syu pun tak tau la apa penipu2 online nie fikir
  5. Dah semestinya syu jual vitamin dan syu jugak makan vitamin tapi nanti jangan terkejut pulak jumpa syu ehhh muka dia x glowing pun ingt ye kita makan vitamin nie utk kesihatan😉😉

Ok lah tu je lah yang syu nak share dengan korang. Ha yang baru tersedar dari mimpi tu baik cepat2 jaga kesihata sebab sekarang melalui pemakan la kita akan dapat senang penyakit.

Ok2 yang nak oder boleh je wasap syu (0173609279) fb pulak (sitinoorsyuahada dedeq) blog syu dah semestinya (mamasyuhada)

1501020898278

1501020729485

Advertisements

Author: mamasyuhada

saya berumur 27tahun mempunyau 2 orang cahaya mata dan telah berkahwin selama 4 tahun in shaa Allah hingga ke jannah, saya impikan bebas hutang dan hidup sihat dengan vitamin shaklee, selain tu sudah semestinya saya ingin memberi kemewahan kepada orang tua saya, Jom2 siapa nak join saya mengubah kehidupan kepada yang lebih baik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s